Ovaj objekat je udaljen 12 min hoda od plaže. Okružen bujnom mediteranskom vegetacijom, hotel Ivan se nalazi u okviru kompleksa Solaris, na 100 metara od plaže i na 6 km od centra Šibenika. Pored modernih soba, ovaj hotel u ponudi ima teniske terene, spa i velnes centar sa bazenima, bar i restoran dalmatinske kuhinje.

Sve klimatizovane sobe sadrže sopstveno kupatilo sa tušem. Opremljene su mini-barom, sefom i TV-om sa satelitskim kanalima.

Spa i velnes centar obuhvata kompleks zatvorenih bazena sa morskom ili slatkom vodom i brojnim podvodnim efektima. Takođe nudi raznovrsne masaže, tretmane za negu lica i tela, saunu, tretmane u hamamu, fitnes sadržaje i tretmane lekovitim blatom.

Glavni ulaz u hotel krasi replika jedinstvenih primoštenskih vinograda. Hotel Ivan takođe raspolaže noćnim klubom i sadržajima za kongrese. U okviru kompleksa Solaris dostupni su brojni snek barovi, salonski restoran Sibinium i dalmatinsko etno selo sa tradicionalnim tavernama.

U kompleksu su takođe na raspolaganju akva park, golf park, teren za mini-golf Pirate Adventure, dečje igralište, sadržaji za sportove na vodi, teren za odbojku na pesku i brojni drugi sadržaji. Duž kompleksa Solaris protežu se plaže u dužini od 4 km.

Cijene su izražene po paketu u KM / 3 noćenja / 2 odraslih + (do) 2 djece djece gratis smještaj.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating