Remisens Hotel Albatros (4*) nalazi se na samom moru u prekrasnom okruženju grada Cavtata. Ovaj četverozvjezdani hotel idealan je odabir za miran i zabavan obiteljski odmor na moru. Okružen je bujnim uređenim parkovima koji pozivaju na šetnje, no istovremeno se nalazi u blizini centra Cavtata i samo nekoliko koraka od obale.

Sobe su potpuno opremljene i uređene s posebnom pažnjom za detalje kako bi se gostima omogućio što ugodniji boravak. Neke od njih pružaju izravan pogled na more, a neke su smještene na bočnoj strani, no sve nude mir koji Vam je toliko neophodan.

Održavanje kongresa, konferencija i ostalih događanja u Cavtatu gostima omogućuje uživanje i sudjelovanje na profesionalnim skupovima u antistresnom okruženju. U hotelu Albatros, poslovni će gosti pronaći kvalitetno mjesto za održavanje skupova: 3 dvorane s opremom uz profesionalnu podršku odjela za grupna i poslovna putovanja, koji će se pobrinuti da događanja proteknu u najboljem redu. Internet veza koje je osigurana u svakoj sobi, te posebnom Internet kutku u lobbyu će Vam u svakom trenu zadovoljiti potrebu za virtualnim svijetom.

Cijene su izražene po paketu: dvije osobe / 3 noćenja + 1 dijete do 14,99
gratis , na bazi ALL INCLUSIVE usluge

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating