Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Hotel Kids Andrija nalazi se usred mediteranskog zelenila u resortu Solaris Beach, na svega 50 metara od plaže dužine 4 km. U okviru hotela na raspolaganju su restoran, dječje igralište, vanjski bazen i teniski teren.

Sve sobe uključuju klima-uređaj, TV sa satelitskim programima, balkon i mini bar. Također obuhvaćaju kupaonicu sa sušilom za kosu i kozmetičkim priborom.

U hotelskom restoranu poslužuju se jela mediteranske i autohtone dalmatinske kuhinje. Restoran također nudi dječji kutak pod nadzorom i mini bife s dječjim jelovnikom. U sklopu hotela dostupni su odvojen dječji bar u kojem se poslužuju bezalkoholni kokteli i igraonica u kojoj djeca mogu besplatno igrati video-igre.

Hotelski interijer i eksterijer tematski su uređeni, a odlikuju se motivima podvodnog svijeta poput sirena, dupina te morskih kornjača. U okviru hotelske recepcije smještena je i manja dječja recepcija, gdje mlađi gosti mogu uživati u toboganu u obliku vulkana te druženju s hotelskom maskotom.

Obiteljska plaža Solaris s dječjim igralištem nalazi se na pješačkoj udaljenosti. U blizini hotela smješten je prvi vodeni park na Jadranu s brojnim zanimljivostima.

Grad Šibenik udaljen je kratkom vožnjom i odlično je polazište za istraživanje nacionalnih parkova Kornati, Krka, Plitvička jezera te Paklenica. Do navedenih nacionalnih parkova ima od 10 do 40 km.

Cijene su izražene po paketu u KM / 3 noćenja / 2 odraslih + (do) 4 djece djece gratis smještaj.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating