Ovaj se objekt nalazi na 15 minuta hoda od plaže. Hotel Jure smješten je uz more, 4,5 km od Šibenika. Potpuno je preuređen 2016. godine, a gostima nudi izravan pristup plaži, besplatno korištenje vanjskog bazena i 2 restorana, u kojima se obroci poslužuju na terasi.

Sve jedinice uređene su u svijetlim tonovima te se odlikuju mediteranskim detaljima i šarenim uzorcima. Uključuju klima-uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, minibar i sef. Sve jedinice imaju i kupaonicu opremljenu tušem te sušilom za kosu.

Gosti se mogu zabaviti u klubu na plaži u sklopu objekta ili opustiti se uz piće u baru uz bazen s pogledom na more. U spa centru The Jure Spa na raspolaganju su masažni tretmani, solarij, sauna i vanjski bazen uz nadoplatu. Također je uz nadoplatu moguće igrati tenis ili minigolf. Recepcija je otvorena 24 sata dnevno.

Hotel Jure nalazi se na 550 metara od vodenog parka Solaris i 4,4 km od tvrđave Sv. Mihovila. Do povijesne jezgre Šibenika s katedralom Sv. Jakova ima 6,4 km, a do Nacionalnog parka Krka 17 km.

Zračna luka Split najbliža je zračna luka, a udaljena je 48 km od hotela Jure.

Cijene su izražene po paketu u KM / 3 noćenja / 2 odraslih + (do) 2 djece djece gratis smještaj.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating