Hotel Epidaurus

Remisens Hotel Epidaurus (3*) (ex Smart Selection Hotel Epidaurus All Inclusive) smješten je na samoj plaži u prekrasnoj uvali Tiha. Iz hotela se pruža spektakularan pogled na kristalno čisto more Dubrovačke rivijere. Nalazi se svega jedan kilometar od slikovite srednjovjekovne jezgre grada Cavtata, što ga čini savršenim izborom za goste koji traže odmor i opuštanje, nedaleko gradskih zbivanja.

Od 2017. godine Remisens Hotel Epidaurus gostima nudi sadržaje i usluge visokih standarda koje garantira pripadnost Remisens Hotels brendu. Potpuno je preuređeno 312 soba i kupaonica, lobby, prostor recepcije, hotelski restoran i okolina hotela.

Hotel Albatros

Remisens Hotel Albatros (4*) nalazi se na samom moru u prekrasnom okruženju grada Cavtata. Ovaj četverozvjezdani hotel idealan je odabir za miran i zabavan obiteljski odmor na moru. Okružen je bujnim uređenim parkovima koji pozivaju na šetnje, no istovremeno se nalazi u blizini centra Cavtata i samo nekoliko koraka od obale.

Sobe su potpuno opremljene i uređene s posebnom pažnjom za detalje kako bi se gostima omogućio što ugodniji boravak. Neke od njih pružaju izravan pogled na more, a neke su smještene na bočnoj strani, no sve nude mir koji Vam je toliko neophodan.

Održavanje kongresa, konferencija i ostalih događanja u Cavtatu gostima omogućuje uživanje i sudjelovanje na profesionalnim skupovima u antistresnom okruženju. U hotelu Albatros, poslovni će gosti pronaći kvalitetno mjesto za održavanje skupova: 3 dvorane s opremom uz profesionalnu podršku odjela za grupna i poslovna putovanja, koji će se pobrinuti da događanja proteknu u najboljem redu. Internet veza koje je osigurana u svakoj sobi, te posebnom Internet kutku u lobbyu će Vam u svakom trenu zadovoljiti potrebu za virtualnim svijetom.

Cjenovnik Epidaurus: Hotel-epidaurus-cavtat-rani-booking-2017

Cjenovnik Albatros: Hotel-albatros-rani-booking-2017