Lokacija
Mediteranski centar je raskošno zdanje rasprostranjeno na 50 000 m2, koje samo šetalište dijeli od pješčane plaže. U potpunosti klimatizovano, sa komfornim sobama i apartmanima sa balkonima.

Smještaj
Većina soba i apartmana ima pogled na more. Sve sobe su opremljene klima uređajem sa individualnim podešavanjem, telefonom, TV-om i frižiderom, te svakom gostu pružaju idealne uslove za odmor i relekasaciju.

Hotelski sadržaji
U okviru ovog objekta Institut Igalo raspolaže sa brižljivo planiranim terapijskim prostorom, poliklinikom, specijalističkim ambulantama i laboratorijom. Hotel posjeduje dva restorana i četiri aperitiv bara.

U okviru Sportsko-rekreativnog centra na raspolaganju su: sportski bazen (33x25m), sauna, stoni tenis, fitnes kabinet, kuglana.Za organizovanje kongresa, konferencija, seminara, poslovnih i drugih susreta u hotelu su na raspolaganju velika kongresna sala od 300 sjedišta, i 3 manje sale kapaciteta od 25 – 100 sjedišta, kao i potrebnom tehničkom opremom. Gostima je na raspolaganju i salon ljepote  Beauty centar gde se gosti mogu prepustiti uživanju, uz pomoć profesionalnih kozmetičara, biranih preparata i moderne opreme, kroz različite tretmane lica i tijela (masaže, pedikir, manikir, regenerativne kupke, različite moderne tehnologije čišćenja i obnavljanja ćelija kože, dreniranje, i sl). Ponudu hotela kompletiraju dječija igraonica, stomatološka ordinacija, frizerski salon, butici, parking za goste hotela…

Usluga
Polupansion, doručak i večera, švedski sto, uz mogućnost dijetalne ishrane prilagođene zdravstvenim potrebama gosta.

Plaža
Pješčana plaža sa ljekovitim blatom je na udaljenosti oko 50m od hotela. Gosti hotela plaćaju korištenje ležaljki i suncobrana.

Rani booking – 10% sniženo.

Cijene na upit

Travel Centar d.o.o. Sarajevo

Strossmayerova 1/1

71000 Sarajevo

Tel: 033214633

Mail: [email protected]