Lokacija

Hotel se nalazi na jugoistočnom dijelu crnogorskog primorja, na sunčanoj obali zdravlja, bogatoj egzotičnim rastinjem i zelenilom, u okruženju su jezera reke i čisto more, na prvoj liniji pješčane plaže. Na udaljenosti 3 km od starog grada Ulcinja, na 95 km od aerodroma Tivat, 70 km od aerodroma Podgorica, 25 km od luke Bar.

 Smještaj

Smještaj za goste predvidjen je u glavnoj zgradi hotela i u vilama koje su rasporedjene pored bazena. Sobe i hotelski apartmani su s telefonom, internetom, klima-uredjajem, SAT-TV, sefom, fenom, kupatila s kadom ili tušem, toaletom, balkonima ili terasama. Gostima je na raspolaganju i jedan broj spojenih soba vratima kao i dvije sobe za osobe sa specijalim potrebama.

 Hotelski sadržaji

Dva restorana sa terasom, lobi bar, Internet kafe, sala za konferencije (150-200 osoba), vešeraj, sportovi na vodi, rent-a car…. Ispred hotela se nalaze bazeni (sa slatkom vodom), ukupne povrsine 265 m2 (jedan za odrasle,drugi za djecu), peškiri se izdaju na bazi depozita. Od sportskih sadržaja izdvajamo odbojku na plaži i košarku.

 Usluga

All inclusive, švedski sto.

 Opis usluge all inclusive: doručak, ručak, večera (švedski sto), sa uključenim pićem, all inclusive bar otvoren od 12.00 do 22.30., popodnevna užina s kafom od 16.00 do 17.00., Kid,s club za djecu od 4 do 12 godina i svakodnevna animacija za djecu , mini disko za djecu od 20.30 do 21.15. , aqua aerobic, korištenje dječijeg igrališta i multifunkcionalnog pješčanog terena za male sportove, muzika uživo ( u sezoni).

 

 Plaža

Pješčana plaža je na manje od 50 m od hotela. Gosti hotela koriste besplatno ležaljke i suncobrane.

 

 Rani booking – 10% sniženo.

Cijene na upit

Travel Centar d.o.o. Sarajevo

Strossmayerova 1/1

71000 Sarajevo

Tel: 033214633

Mail: [email protected]