POLOŽAJ: Smješten uz more okružen vegetacijom.
SADRŽAJI: Hotel posjeduje vlastitu plažu, sportski tereni, bazeni za odrasle i djecu, internet, klub za djecu, wellness centar, ležaljke i suncobrane, parking. Hotelski kompleks ima tri restorana i barove.

SOBE I APARTMANI: Sve sobe su klimatizirane, neke s balkonom. U većem broju soba moguće je postavljanje pomoćnog ležaja. Sve sobe su podjeljene na 6 različitih zgrada/paviljona:
Primorka: Zgrada ima pet spratova sa ukupno 48 standardnih soba i 4 de luxe sobe (spavaća soba plus dnevni boravak). Većina soba ima balkon i pogled na more od kojih 32 mogu međusobno da se povežu i tako postaju idealne za smještaj porodica. Jadranka: U najbolje opremljenoj zgradi hotelskog kompleksa nalazi se 7 de luxe soba, od kojih se dvije mogu međusobno povezati. Većina soba ima jacuzzi. Sobe su opremljene sistemom kućnog kina sa modernim televizorom, DVD player-om i kablovskom televizijom. Novljanka: U ovom manjem paviljonu je 16 dvokrevetnih soba velike površine sa francuskim balkonima i pogledom na more. Lovćen: U ovoj zgradi se nalazi glavni restoran. Paviljon posjeduje 5 de luxe soba velike površine s terasama i pogledom na more. Apartmanske kuće (vile): U 20 potpuno renoviranih kuća, smješteno je ukupno 84 apartmana/soba. Sve smještajne jedinice imaju dnevni boravak (mogućnost pomoćnog ležaja) i spavaće sobe ukupne površine 27 m2. Idealne su za smještaj porodica. Apartmani u prizemlju imaju terasu, a apartmani na spratu balkon. Mimoza: Najnovija zgrada, obnovljena 2008. godine, od mora je odvojena samo šetalištem. U zgradi, na četiri nivoa su 61 moderno opremljene classic sobe sa francuskim balkonima, i 4 luksuzna apartmana velike površine, sa pogledom na more, sopstvenim wellnessom i jacuzzijem. Jedan dio soba je sa pogledom na baštu ili na grad.

USLUGE: polupansion, (buffet doručak i večera)

PLAŽA: sopstvena pješčana plaža s Plavom Zastavom (standard čistoće mora i plaže). Besplatni suncobrani i ležaljke na plaži.

Nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca.

Cijene na upit!

Travel Centar d.o.o. Sarajevo

Strossmayerova 1/1

71000 Sarajevo

Tel: 033214633

Mail: [email protected]