Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Remisens Hotel Epidaurus smješten je na obali i pruža izravan pristup šljunčanoj plaži u uvali Tiha, 1 km od stare gradske jezgre Cavtata. Nudi 2 vanjska bazena s terasom za sunčanje i ležaljkama. U cijelom je objektu dostupan besplatan WiFi.

Sve su sobe klimatizirane i ukrašene morskim detaljima. Sadrže LCD TV s kabelskim programima, a pojedine uključuju privatni balkon s pogledom na more. Također obuhvaćaju kupaonicu s tušem i sušilom za kosu.

U vrijeme obroka hotelski restoran poslužuje švedski stol s izborom lokalnih specijaliteta i jela međunarodne kuhinje. U večernjim satima gosti mogu uživati ​​u plesu i popiti piće u baru uz plažu ili u baru u predvorju.

U hotelu Epidaurus djeluje škola ronjenja s certifikatom Profesionalne udruge instruktora ronjenja (PADI), a gosti se mogu baviti različitim vodenim sportovima. U sklopu objekta nalaze se trgovina za poklone, miniklub za djecu u dobi od 4 do 12 godina i dječji bazen.

UNESCO-m zaštićena stara gradska jezgra Dubrovnika udaljena je 20 km. Do Zračne luke Dubrovnik ima 5 km od hotela Remisens Epidaurus.

 

Travel Centar d.o.o. Sarajevo

Strossmayerova 1/1

71000 Sarajevo

Tel: 033214633

Mail: info@travelcentar.ba