Hotel Terme Olimia – Sotelia smješten je u gradiću Podčetrtek i okružen je bujnom vegetacijom. Podzemnim hodnikom povezan je s wellness centrima Termalija i Orhidelia.

U wellness centru Termalija, koji predstavlja najveći kompleks sauna u Sloveniji, gosti mogu ​​besplatno koristiti spa sadržaje, poput unutarnjeg i vanjskog bazena, 9 različitih vrsta sauna te fitness opreme.

Wellness hotel Sotelia obuhvaća wellness i spa centar Armonia koji nudi tretmane ljepote i razne masaže, uključujući tradicionalne i ayurvedske masaže uz nadoplatu.

Ostali spa sadržaji i tretmani dostupni su uz nadoplatu u wellness centru Orhidelija. Gostima je na raspolaganju i dječje igralište.

Sve sobe u hotelu Sotelia sadrže moderan namještaj i kupaonicu s ogrtačem i tušem ili kadom. Sve sobe uključuju klima-uređaj, balkon, TV sa satelitskim programima, mini bar i besplatni WiFi. Ostali sadržaji uključuju radio, telefon i sef.

Restoran poslužuje jela na švedskom stolu i jela po narudžbi. Za lijepa vremena gosti mogu uživati u obrocima na sunčanoj terasi. U okviru objekta smješteni su kafić i aperitiv bar s raznim vinima.

Našu ponudu pogledajte ovdje:

Travel Centar d.o.o. Sarajevo

Strossmayerova 1/1

71000 Sarajevo

Tel: 033214633

Mail: info@travelcentar.ba