Još u rimsko doba u ljekovita termalna izvorišta uz rijeku Savinju dolazili su legionari, a za vrijeme vladavine austrougarskog cara Franje Josipa I, pitoreskni gradić Laško, postaje mondeno lječilište. Uz hotel “Zdravilišče Laško”, otvoren je novi hotel “Thermana Park Laško”**** superior , koji vrlo brzo postaje jedno od najpopularnijih wellness odredišta u Sloveniji. S novim termalnim centrom ispod staklene kupole, Laško čuva ljepotu prošlosti i iznenađujuće oblikuje sadašnjost.

Laško ujedinjuje privlačnost pogleda na rijeku i iznenađujuću ljekovitost termalne vode. Najnovija istraživanja pokazala su da voda iz Laških termi, osim blagotvornog kemijskog sastava, ima i povoljno bioenergetsko djelovanje što je značajno za uspostavljanje energetske ravnoteže u organizmu.

NAŠU PONUDU POGLEDAJTE OVDJE:

Raj za igru, odmor i relaksaciju

Već na prvi pogled oduševit će vas arhitektura – futuristički dizajniran hotel smješten je uz samu rijeku ispod brda Hum, a iz soba za shiatsu, ajurvedsku i tajlandsku masažu pruža se pogled na prekrasnu prirodu. Uz takav doživljaj, uživanje u aromaterapeutskim kupkama kao i brojnim anti-ageing i detoksikacijskim tretmanima još je potpuniji. Novi wellness hotel nudi suvremeno opremljene sobe, kulinarske majstorije, vrhunske bazene i sauna centar, a za opuštanje tijela i duha raznovrstan izbor masaža i terapija u jednom od najsavršenijih SPA centara u ovom dijelu Europe.

Gostima hotela na raspolaganju su sobe kategorije 4* superior opremljene LCD TV-om, priključkom za internet, telefonom, klimom, sefom i ogrtačem za kupanje. Najveća atrakcija u hotelu je kompleks zatvorenih bazena smještenih pod velikom staklenom kupolom koja se ljeti otvara, a u zimskim večerima blista zahvaljujući svjetlosnim efektima. Iznad bazena s umjetnim valovima, toboganom i brzom rijekom nalaze se i tri ‘lebdeća’ whirlpoola. Zimi je posebno zanimljivo kupanje u otvorenom bazenu sa zagrijanom vodom (temperatura je od 32 do 34 stupnjeva), projektiranim u obliku kristala, s pogledom na zvjezdano nebo i crkvu Sv. Mihaela.

Vrhunski Wellness Spa Centar

Dolazak u Wellness Spa centar nudi vam osvježavajući odmor u mirnom i opuštajućem okruženju. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji tradicije, iskustava i suvremenih spa rituala, u vašem se tijelu svaki put dogodi pravo malo čudo. Pažljivo zamišljen centar za relaksaciju zasniva se na holističkom pristupu svakom pojedincu i predstavlja prostor koji vas neprestano poziva, obraća vam se i pruža inspiraciju. Stručno odabrana ponuda i savršeno izvedene usluge programa svoju snagu crpe prvenstveno iz filozofije zdravog načina života i ljepote. Na jednom ugodnom mjestu ima svašta: od šarolikih orijentalnih i klasičnih masaža, različitih terapija, sve do kupki i suvremenih programa za njegu. Usprkos svojoj zaokruženoj ideji, ponuda Wellness Spa centra nikada nije potpuno dovršena priča. Sa svakim novim danom stvaraju se, naime, nove ideje i iscrtavaju novi planovi, a u njima glavnu ulogu igrate vi.
Izbor wellness ponude zaokružuju: ajurvedske masaže, tajlandske masaže, njega lica, tijela, oblozi i maske poznatih vrhunskih kozmetičkih linija Decleor i Pevonia Botanica; jedinstvene tehnike izvođenja hot stone terapije, kliničke aromaterapije, havajske lomi-lomi masaže i shiatsu masaže. Tu su i tematski osmišljene kupke u romantičnoj atmosferi, gdje možete sami ili s partnerom boraviti u trenucima opuštanja; fitness centar s najsuvremenijim Technogym spravama; holistički centar pilates zasnovan na tehnici Body Mind programa…

• Termalni bazeni i Sauna Centar Beskrajni vodeni užici ispod pokretne staklene kupole. Svaki dan po bilo kakvom vremenu!
• bazen s valovima (31°C),
• rekreacijsko-masažni bazen sa slapovima i podzemnim izvorima (32°C),
• tri whirlpoola iznad bazena (34°C),
• unutrašnji tobogan,
• brza rijeka (32°C),
• Kneippov kutak,
• dječje unutrašnje vodeno zabavište (32°C),
• rekreacijsko-masažni bazen, povezan s unutrašnjim (32°C),
• dječji vanjski bazen s toboganima i spravama za igru (32°C),
• bazen za plivanje (26 – 27°C),
• kristalni masažni vanjski whirlpool (32 – 34°C),
• vanjski tobogan i vodeni tobogan,
• samoposlužni restoran,
• Sauna Centar s bogatim sauna programima.

Obogatite svoje slobodno vrijeme

Najljepši pogled na Laško je iz restorana “Grad Tabor”, koji se nalazi u tvrđavi celjskih grofova iz 11. stoljeća. Iz Laškog se ne može otići bez ispijanja nadaleko poznatog piva, koje se proizvodi još od 1825. godine. Za sve goste termi Laško organizira se i turistički obilazak tvornice i muzeja piva. Program animacije nudi gostima relaksacijsko-obrazovne sadržaje koji se u vrijeme praznika i školskih praznika još dodatno obogaćuju.

Mnogobrojni planinski vrhovi u okolini pozivaju na pješačenje i nude prekrasan pogled na grad i brežuljkastu okolinu. Uređene i označene staze idealne su za vožnju bicikla, a užitak ribolova može se doživjeti na rijeci Savinji, Gračnici ili ribnjaku na Marofu.

U večernjim satima gosti mogu uživati u muzici za ples, različitim koncertima, zdravstvenim i putopisnim predavanjima, druženju uz društvene igre ili pokazivanju talenta u kreativnim radionicama. Po želji gostiju organizira se vožnja kočijom, let balonom, jahanje konja, splavarenje, penjanje uz stijenu ili skok padobranom u tandemu.

Travel Centar d.o.o. Sarajevo

Strossmayerova 1/1

71000 Sarajevo

Tel: 033214633

Mail: info@travelcentar.ba